Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Vestnik Prosecutor

Сайти

обласних

прокуратур

 

Зразок дисциплінарної скарги

Електронна адреса Комісії: [email protected]


16.12.2019

РІШЕННЯ № 11/2-1448дс-19 від 16.12.2019

        
ТРЕТЯ КАДРОВА КОМІСІЯ
З РОЗГЛЯДУ ДИСЦИПЛІНАРНИХ СКАРГ
ПРО ВЧИНЕННЯ ПРОКУРОРОМ ДИСЦИПЛІНАРНОГО ПРОСТУПКУ
ТА ЗДІЙСНЕННЯ ДИСЦИПЛІНАРНОГО ПРОВАДЖЕННЯ ЩОДО ПРОКУРОРІВ

    РІШЕННЯ   
       
16 грудня 2019 року                                      Київ                                                 № 11/2-1448дс-19

Про відмову у відкритті дисциплінарного провадження
Член третьої кадрової комісії з розгляду дисциплінарних скарг про вчинення прокурором дисциплінарного проступку та здійснення дисциплінарного провадження щодо прокурорів Подкопаєв С.В., розглянувши дисциплінарну скаргу ОСОБА_1 про вчинення прокурором відділу організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням, яке здійснюється слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтаві (з місцем постійної дислокації у місті Полтаві) управління організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням, яке здійснюється слідчими територіальних управлінь Державного бюро розслідувань Департаменту організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінальних правопорушень, підслідних Державному бюро розслідувань, нагляду за додержанням законів його оперативними підрозділами та підтримання публічного обвинувачення у відповідних провадженнях Генеральної прокуратури України ОСОБА_2 дисциплінарного проступку,
 
В С Т А Н О В И В:
 
До третьої кадрової комісії надійшла дисципліна скарга ОСОБА_1 про вчинення прокурором ОСОБА_2 дисциплінарного проступку.
Робочою групою третьої кадрової комісії за допомогою автоматизованої системи 2 грудня 2019 року визначено члена кадрової комісії Подкопаєва С.В. для вирішення питання щодо відкриття дисциплінарного провадження.
Відповідно до п.п. 4 п.14 Розділу І Порядку розгляду кадровою комісією скарг про вчинення прокурором дисциплінарного проступку, здійснення дисциплінарного провадження та прийняття рішення за результатами дисциплінарного провадження (затвердженого наказом Генерального прокурора від 4 листопада 2019 року № 266) член кадрової комісії своїм вмотивованим рішенням відмовляє у відкритті дисциплінарного провадження, якщо з прокурором, стосовно якого надійшла дисциплінарна скарга, припинено правовідносини у випадках, передбачених ст. 51 Закону України «Про прокуратуру».
Прокурора ОСОБА_2 наказом Генерального прокурора від 21 листопада 2019 року № 1680ц звільнено із зазначеної посади на підставі п. 9 ч. 1 ст. 51 Закону України «Про прокуратуру» з 25 листопада 2019 року.
Таким чином, встановивши наявність підстави для відмови у відкритті дисциплінарного провадження, керуючись пунктами 13, 14 Порядку розгляду кадровою комісією скарг про вчинення прокурором дисциплінарного проступку, здійснення дисциплінарного провадження та прийняття рішення за результатами дисциплінарного провадження,
 
В И Р І Ш И В:
 
відмовити у відкритті дисциплінарного провадження за скаргою ОСОБА_1 про вчинення прокурором відділу організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням, яке здійснюється слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтаві (з місцем постійної дислокації у місті Полтаві), управління організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням, яке здійснюється слідчими територіальних управлінь Державного бюро розслідувань Департаменту організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінальних правопорушень, підслідних Державному бюро розслідувань, нагляду за додержанням законів його оперативними підрозділами та підтримання публічного обвинувачення у відповідних провадженнях Генеральної прокуратури України ОСОБА_2 дисциплінарного проступку.



Член третьої кадрової комісії                                                                             С. Подкопаєв

кількість переглядів: 474