Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Vestnik Prosecutor

Сайти

обласних

прокуратур

 

Зразок дисциплінарної скарги

Електронна адреса Комісії: [email protected]


17.12.2019

РІШЕННЯ № 11/2-1479дс-19 від 17.12.2019

    
ТРЕТЯ КАДРОВА КОМІСІЯ
З РОЗГЛЯДУ ДИСЦИПЛІНАРНИХ СКАРГ
ПРО ВЧИНЕННЯ ПРОКУРОРОМ ДИСЦИПЛІНАРНОГО ПРОСТУПКУ
ТА ЗДІЙСНЕННЯ ДИСЦИПЛІНАРНОГО ПРОВАДЖЕННЯ ЩОДО ПРОКУРОРІВ

    РІШЕННЯ  
        
17  грудня 2019 року                                                                  Київ                                       № 11/2-1479дс-19

Про відмову у відкритті дисциплінарного провадження
Член третьої кадрової комісії з розгляду дисциплінарних скарг про вчинення прокурором дисциплінарного проступку та здійснення дисциплінарного провадження щодо прокурорів Демченко Г.В., розглянувши дисциплінарну скаргу ОСОБА_1 про вчинення прокурором прокуратури Харківської області ОСОБА_2 дисциплінарного проступку,

 
В С Т А Н О В И В:
 
До третьої кадрової комісії надійшла дисциплінарна скарга ОСОБА_1  про вчинення прокурором прокуратури Харківської області ОСОБА_2 дисциплінарного проступку.
Автоматизованою системою розподілу дисциплінарних скарг для вирішення питання про відкриття дисциплінарного провадження дисциплінарну скаргу розподілено за членом Комісії Демченком Г.В. (протокол розподілу між членами Комісії від 03.12.2019).  
Відповідно до п.п. 4 п.14 Розділу І Порядку розгляду кадровою комісією скарг про вчинення прокурором дисциплінарного проступку, здійснення дисциплінарного провадження та прийняття рішення за результатами дисциплінарного провадження (затвердженого наказом Генерального прокурора від 4 листопада 2019 року № 266) член кадрової комісії своїм вмотивованим рішенням відмовляє у відкритті дисциплінарного провадження, якщо з прокурором, стосовно якого надійшла дисциплінарна скарга, припинено правовідносини у випадках, передбачених ст. 51 Закону України «Про прокуратуру».
Прокурора прокуратури Харківської області ОСОБА_2 наказом Генерального прокурора від ___________ № ___ к  звільнено з посади з _____________ на підставі п. 7 ч. 1 ст. 51 Закону України «Про прокуратуру».
Таким чином, встановивши наявність підстави для відмови у відкритті дисциплінарного провадження, керуючись пунктами 13, 14 Порядку розгляду кадровою комісією скарг про вчинення прокурором дисциплінарного проступку, здійснення дисциплінарного провадження та прийняття рішення за результатами дисциплінарного провадження,
 
В И Р І Ш И В:
 
Відмовити у відкритті дисциплінарного провадження за скаргою ОСОБА_1 про вчинення прокурором прокуратури Харківської області ОСОБА_2  дисциплінарного проступку.


Член третьої кадрової комісії                                                                Г. Демченко

кількість переглядів: 475