Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Vestnik Prosecutor

Сайти

обласних

прокуратур

 

Зразок дисциплінарної скарги

Електронна адреса Комісії: [email protected]


Повідомлення від 23.07.2020

30 липня 2020 року о 10 годині в приміщенні Офісу Генерального прокурора (вул. Різницька 13/15, м. Київ) відбудеться засідання кадрової комісії, на якому буде розглядатися: 
 
           - висновок про наявність дисциплінарного проступку заступника керівника Запорізької місцевої прокуратури № 2 Запорізької області у дисциплінарному провадженні № 07-504дс-169дп-20 за дисциплінарною скаргою прокурора Запорізької області  Калюги В.О.
          
           - висновок про наявність дисциплінарного проступку прокурора Одеської місцевої прокуратури № 2 Одеської області у дисциплінарному провадженні № 07-93дс-12дп-20 за дисциплінарною скаргою прокурора Одеської області Жученка О.Д.
          
           - висновок про наявність дисциплінарного проступку прокурора Стрийської місцевої прокуратури Львівської області у дисциплінарному провадженні № 07-88дс-74дп-20 за дисциплінарною скаргою керівника Генеральної інспекції Генеральної прокуратури України Уварова В.Г.
          
           - висновок про наявність дисциплінарного проступку прокурора Добровеличківського відділу Новоукраїнської місцевої прокуратури Кіровоградської області у дисциплінарному провадженні № 07-125дс-24дп-20 за дисциплінарною скаргою Ільїних О.Г.
          
           - висновок про наявність дисциплінарного проступку прокурора Чернігівської місцевої прокуратури Чернігівської області у дисциплінарному провадженні № 07-99дс-4дп-20 за дисциплінарною скаргою прокурора Чернігівської області Комашка В.В.
          
           - висновок про наявність дисциплінарного проступку прокурора відділу організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням, яке здійснюється слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Мелітополі, управління організації процесуального керівництва досудовим розслідуванням, яке здійснюється слідчими територіальних управлінь Державного бюро розслідувань, Департаменту організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінальних правопорушень, підслідних Державному бюро розслідувань, нагляду за додержанням законів його оперативними підрозділами та підтримання публічного обвинувачення у відповідних провадженнях Генеральної прокуратури України та прокурора Запорізької місцевої прокуратури № 2 Запорізької області у дисциплінарному провадженні № 07-160дс-48дп-20 за дисциплінарною скаргою виконувача обов'язків прокурора Запорізької області Кармана В.В.
          
           - висновок про наявність дисциплінарного проступку заступника керівника Запорізької місцевої прокуратури № 2 Запорізької області у дисциплінарному провадженні № 07-199дс-93дп-20 за дисциплінарною скаргою Мазурика В.О.
          
           - висновок про наявність дисциплінарного проступку прокурора Харківської місцевої прокуратури № 2 Харківської області у дисциплінарному провадженні № 07-129дс-13дп-20 за дисциплінарною скаргою Семиренського Е.С.
          
           - висновок про відсутність дисциплінарного проступку прокурора третього відділу організації процесуального керівництва та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів органами центрального апарату Національної поліції України Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю Офісу Генерального прокурора у дисциплінарному провадженні № 07-131дс-17дп-20 за дисциплінарною скаргою Яценко Л.С.
          
           - висновок про наявність дисциплінарного проступку прокурора Київської місцевої прокуратури № 10 м. Києва у дисциплінарному провадженні № 07-86дс-59дп-20 за дисциплінарною скаргою Кудрі В.В.
          
           - висновок про відсутність дисциплінарного проступку прокурора Каховської місцевої прокуратури Херсонської області у дисциплінарному провадженні № 07-154дс-31дп-20 за дисциплінарною скаргою прокурора Херсонської області Тригубенка В.М.
          
           - висновок про відсутність дисциплінарного проступку прокурора Полтавської місцевої прокуратури Полтавської області у дисциплінарному провадженні № 07-185дс-78дп-20 за дисциплінарною скаргою Левченко Н.М.
          
           - висновок про відсутність дисциплінарного проступку прокурора першого відділу процесуального керівництва управління організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням, яке здійснюється слідчими територіального управління ДБР прокуратури Львівської області у дисциплінарному провадженні № 07-105дс-70дп-20 за дисциплінарною скаргою Ван Доеверен Н.Р.
          
           - висновок про наявність дисциплінарного проступку прокурора Одеської місцевої прокуратури № 3 Одеської області у дисциплінарному провадженні № 07-98дс-16дп-20 за дисциплінарною скаргою прокурора Одеської області Жученка О.Д.
          
           - висновок про відсутність дисциплінарного проступку прокурора прокуратури Полтавської області у дисциплінарному провадженні № 07/3/2-622дс-188дп-20 за дисциплінарною скаргою адвоката Гудименка В.Г.
          
           - висновок про відсутність дисциплінарного проступку начальника Василівського відділу Енергодарської місцевої прокуратури Запорізької області у дисциплінарному провадженні № 07-167дс-19дп-20 за дисциплінарною скаргою адвоката Гришина С.В.
          
           - висновок про відсутність дисциплінарного проступку прокурора відділу організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів прокуратури Хмельницької області у дисциплінарному провадженні № 07-207дс-34дп-20 за дисциплінарною скаргою Лукашова О.І.
            
 

кількість переглядів: 1035