Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Vestnik Prosecutor

Сайти

обласних

прокуратур

 

Зразок дисциплінарної скарги

Електронна адреса Комісії: [email protected]


Повідомлення від 11.02.2021

19 лютого 2021 року о 10 годині в приміщенні Офісу Генерального прокурора (вул. Різницька 13/15, м. Київ) відбудеться засідання кадрової комісії, на якому буде розглядатися: 
- висновок про наявність дисциплінарного проступку прокурора Офісу Генеральної прокуратури у дисциплінарному провадженні № 07/3/2‑1081дс-252дп-20 за дисциплінарною скаргою виконувача обов’язків керівника Генеральної інспекції Офісу Генерального прокурора Устименка Є.В.
 
- висновок про наявність дисциплінарного проступку заступника керівника Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері  регіону у дисциплінарному провадженні № 07/3/2-1003дс-238дп-20 за дисциплінарною скаргою керівника Генеральної інспекції Офісу Генерального прокурора Яковлева А.С.
 
- висновок про наявність дисциплінарного проступку прокурора відділу Офісу Генерального прокурора у дисциплінарному провадженні № 07/3/2-971дс-240дп-20 за дисциплінарною скаргою начальника другого відділу процесуального керівництва другого управління організації і процесуального керівництва у кримінальних провадженнях органів Державного бюро розслідувань Департаменту організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням органів Державного бюро розслідувань, нагляду за його оперативними підрозділами та підтримання публічного обвинувачення у відповідних провадженнях Офісу Генерального прокурора Ситникова О.А.
 
- висновок про наявність дисциплінарного проступку начальника відділу Хмельницької обласної прокуратури, прокурора Старокостянтинівської місцевої прокуратури Хмельницької області та відсутність дисциплінарного проступку прокурорів відділу Хмельницької обласної прокуратури у дисциплінарному провадженні № 07/3/2‑1047дс‑246дп-20 за дисциплінарною скаргою Дем’янової О.В. та керівника Хмельницької обласної прокуратури Олійника О.Л.
 
- висновок про наявність дисциплінарного проступку начальника  відділу Олександрійської місцевої прокуратури Кіровоградської області у дисциплінарному провадженні 07/3/2-1061дс-247дп-20 за дисциплінарною скаргою керівника Кіровоградської обласної прокуратури Твердохліба В.М.
 
 

кількість переглядів: 591