Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Vestnik Prosecutor

Сайти

обласних

прокуратур

 

Зразок дисциплінарної скарги

Електронна адреса Комісії: [email protected]


Повідомлення від 20.04.2021

29 квітня 2021 року о 10 годині в приміщенні Офісу Генерального прокурора (вул. Різницька 13/15, м. Київ) відбудеться засідання кадрової комісії, на якому буде розглядатися: 
 
- висновок про відсутність дисциплінарного проступку військового прокурора гарнізону Південного регіону України у дисциплінарному провадженні № 07/3/2‑722дс‑202дп-20 за дисциплінарними скаргами Шайволодяна Ш.Р. та керівника Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Південного регіону Кривоноса В.В.
 
- висновок про наявність дисциплінарного проступку військового прокурора гарнізону Південного регіону України у дисциплінарному провадженні № 07/3/2‑68дс‑14дп‑21 за дисциплінарною скаргою керівника Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Південного регіону Кривоноса В.В.
 
- висновок про відсутність дисциплінарного проступку прокурорів Вінницької окружної прокуратури Вінницької області, Калинівського відділу Хмільницької окружної прокуратури Вінницької області та Вінницької обласної прокуратури у дисциплінарному провадженні № 07/3/2‑108дс‑15дп‑21 за дисциплінарною скаргою начальника Департаменту нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях, інших заходів примусового характеру у місцях несвободи, а також пробації Офісу Генерального прокурора Романчука Р.В.
 

кількість переглядів: 542