Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
12.11.2019

Військовою прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт стосовно одного з керівників підприємств ДК «Укроборонпром»

      

Військовою прокуратурою Харківського гарнізону завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно одного із колишніх заступників генерального директора ДП «Харківське державне авіаційне виробниче підприємство», що входить до складу Державного концерну «Укроборонпром», за ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) КК України.

За версією слідства, вказаний посадовець, внаслідок неналежного виконання службових обов’язків, безпідставно уклав із суб’єктом господарської діяльності договір страхування майна державного підприємства, чим завдав шкоди на суму 5,5 млн грн.

Після ознайомлення сторін з матеріалами кримінального провадження, обвинувальний акт скеровано для розгляду по суті до Київського районного суду м. Харкова.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 3895