Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
18.11.2019

Колишньому народному депутату України повідомлено про підозру у погрозі або насильстві щодо державного чи громадського діяча

       

У понеділок, 18 листопада 2019 року, заступником керівника Бориспільської місцевої прокуратури Київської області колишньому народному депутату України повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 346 ККУ (погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча, а саме умисне заподіяння особам, зазначеним в частині першій цієї статті, середньої тяжкості тілесних ушкоджень чи легких тілесних ушкоджень, нанесення побоїв чи вчинення інших насильницьких дій у зв'язку з їх державною або громадською діяльністю).

За версією слідства, вказана особа 6 листопада 2019 року в приміщенні міжнародного аеропорту «Бориспіль» нанесла тілесні ушкодження народному депутату України.

До суду скеровано клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Довідково: вказані дії караються позбавленням волі на строк від чотирьох до семи років.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 3200