Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
20.11.2019

Військова прокуратура завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного вилучення земель оборони вартістю близько 35 млн грн

    

Військовою прокуратурою Західного регіону України закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні та 19.11.2019 передано до суду обвинувальний акт стосовно керівника районного управління Держземагентства в Закарпатській області за ч. 2 ст. 367 КК України.

За версією слідства, вказана особа підозрюється у тому, що всупереч закону погодила документи із землеустрою щодо відведення у власність приватним особам земельних ділянок, що належать до земель оборони, площею 52 га у межах прикордонної смуги на ділянці українсько-угорського кордону, вартість яких складає близько 35 млн грн.

Окрім того, під час кримінального провадження шляхом представницької діяльності органи прокуратури забезпечили скасування незаконної реєстрації права власності на зазначені земельні ділянки за приватними особами. Землі повернуто у володіння держави.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 3173