Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
22.11.2019

Генеральна прокуратура прагне активізувати боротьбу з корупцією та злочинністю в Одеській області

                                         

Заступник Генерального прокурора В. Трепак у п’ятницю, 22 листопада 2019 року, в Одесі під час наради з керівниками правоохоронних органів, яка проводилась за дорученням Генерального прокурора, наголосив на необхідності вжиття додаткових заходів щодо посилення ефективності роботи по боротьбі з корупцією та злочинністю в Одеській області.

Участь у заході взяли губернатор Одещини М. Куций, керівники прокуратури, Служби безпеки, Національної поліції, Державної фіскальної служби та інших правоохоронних органів області.

Під час наради В. Трепак констатував, що недостатніми є результати протидії організованій злочинності на пріоритетних напрямах щодо боротьби з контрабандою та корупцією на кордоні, у кредитно-фінансовій та банківській сферах, у сфері земельних відносин. Так, поза увагою залишено протидію корупції в судовій гілці влади, органах місцевого самоврядування, земельній сфері.

«Кримінальні провадження за фактами викриття діяльності «конвертаційних центрів», легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом, відсутні. Турбує стан додержання конституційних прав громадян у кримінальних провадженнях у сфері злочинів проти власності», - зазначив він.

За результатами наради було домовлено про спільну координацію зусиль усіх силовиків Одеської області для покращення ситуації в регіоні.
кількість переглядів: 3229