Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
22.11.2019

Директору комунального підприємства, ймовірні дії якого завдали шкоду територіальній громаді Одеси на суму 1 млн 300 тис грн, повідомили про підозру

          

Прокуратура Одеської області в рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України повідомила про підозру у службовій недбалості колишньому директору одного з комунальних підприємств Одеси.

За версією слідства, вказаний посадовець в порушення вимог Закону України «Про публічні закупівлі» придбав пальне за цінами, які значно перевищували початкові договірні ціни, не перевіривши документи щодо середньої ринкової ціни та наявність чи відсутність коливання цін на нього на ринку. Внаслідок цього територіальній громаді Одеси в особі Одеської міської ради завдано матеріальну шкоду на суму понад 1 млн 300 тис грн.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Хмельницького відділення поліції.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
кількість переглядів: 3205