Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
25.11.2019

Приміщення прокуратури Львівської області стало відкритим для відвідувачів (ФОТО)

        

Споруду львівської прокуратури, доступ в яку понад 100 років був обмеженим, в п’ятницю, 22 листопада 2019 року, відвідали з екскурсією студенти юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка. Їм показали малу та велику актові зали, хол з різнобарвними мозаїками та вітражами, коридор із дерев’яним оздобленням, а також екстер’єр.

Рішення про відкриття приміщення для екскурсій прийняла прокурор Львівської області Ірина Діденко. Незабаром потрапити на таку екскурсію зможуть як львів’яни, так і гості міста. Наразі ж, в межах реалізації проекту, прокурор Львівської області та ректор Львівського національного університету імені Івана Франка підписали Меморандум про партнерство та співробітництво.

Довідково: Апарат прокуратури Львівської області розташований і працює в приміщенні, яке є архітектурною пам’яткою м. Львова. Будівля, зведена ще на початку XX століття, привертає увагу своїм неповторним фасадом, а у середині зачаровує орнаментованими мозаїками, різнобарвними вітражами та дерев’яним оздобленням.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

  

 

 

 

 

кількість переглядів: 3482