Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
26.11.2019

Затримано члена громадської ради при КМДА та його спільника, які намагалися заволодіти коштами комерційного підприємства (ФОТО)

           

Прокуратурою міста Києва спільно з слідчим управлінням ГУ Національної поліції у м. Києві та відділом по боротьбі із корупцією та організованою злочинністю ГУ СБУ у м. Києві та Київській області викрито та затримано члена громадської ради при КМДА та його спільника, які намагалися заволодіти грошовими коштами комерційного підприємства.

Вказані особи, за даними слідства, за 10 тис доларів США пообіцяли представнику підприємства посприяти через своїх колег в КМДА в отриманні дозвільних документів на розміщення паркувального майданчика у Святошинському районі столиці.

Члена громадської ради разом зі спільником затримали після отримання другої частини грошових коштів у сумі 9 тис доларів США, їм готується повідомлення про підозру за ч. 4 ст. 27, ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) та ч. 3 ст. 190 (шахрайство) КК України.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
кількість переглядів: 3196