Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
27.11.2019

Заступник Генерального прокурора Гюндуз Мамедов представив нового керівника прокуратури Запорізької області (ФОТО)

          

У середу, 27 листопада 2019 року, заступник Генерального прокурора Гюндуз Мамедов представив колективу прокуратури Запорізької області нового керівника - Володимира Калюгу.

Говорячи про першочергові задачі, Гюндуз Мамедов акцентував увагу на принциповості у питаннях боротьби з корупцією та злочинністю і необхідності злагодженої роботи в цьому напрямі всіх правоохоронних органів регіону. Окрім того, за його словами, Запорізька область – одна з найбільших по кількості вимушених переселенців, тому особлива увага, в тому числі, повинна приділятися розслідуванню і документуванню злочинів, вчинених в умовах збройного конфлікту. «В Генеральній прокуратурі створений відповідний департамент, тому і для керівництва, і для мене особисто є справою честі належне документування воєнних злочинів і притягнення винних до відповідальності», - підкреслив Гюндуз Мамедов.

У свою чергу, Володимир Калюга подякував за довіру та констатував, що перед прокуратурою стоять непрості завдання, оскільки в суспільства надзвичайно великі очікування від роботи відомства на всіх напрямах, що вимагає від кожного прокурора максимальної концентрації зусиль та відповідальності. Він додав, що основним завданням є системна та безапеляційна боротьба з корупцією і організованою злочинністю, збереження миру та спокою.

Довідково: Володимир Калюга народився 6 липня 1974 року в с. Дружелюбівка Харківської області. В органах прокуратури працює з 1997 року. До призначення в прокуратуру Запорізької області обіймав посаду керівника Харківської місцевої прокуратури № 5 Харківської області.
кількість переглядів: 2941