Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
28.11.2019

Заступник Генерального прокурора Віктор Трепак представив нового керівника прокуратури Житомирської області

                   

У четвер, 28 листопада 2019 року, заступник Генерального прокурора Віктор Трепак представив колективу прокуратури Житомирської області новопризначеного керівника – Олега Василіва.

«Ми маємо відновити довіру людей до прокуратури, де закон і справедливість повинні бути основою нашої роботи. Ці зміни на часі і цього від нас чекає суспільство», - сказав Віктор Трепак, представляючи прокурора. У відповідь Олег Василів запевнив, що буде прикладати зусилля для підвищення суспільної довіри.

 

 Довідково: Олег Василів народився 17 квітня 1984 року у м. Моршин Львівської області. Вищу освіту здобув у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича, у 2008 році закінчив Національну академію прокуратури України. В органах прокуратури – із 2006 року. За цей час обіймав посади прокурора, а також керівні посади в органах прокуратури, зокрема, заступника прокурора області. До призначення на посаду прокурора Житомирської області працював на посаді першого заступника прокурора Житомирської області.

 

кількість переглядів: 1986