Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
28.11.2019

Віктор Трепак представив колективу прокуратури Івано-Франківської області нового керівника (ФОТО)

                       

У четвер, 28 листопада 2019 року, заступник Генерального прокурора Віктор Трепак представив колективу прокуратури Івано-Франківської області нового очільника Юрія Фреїшина.

Віктор Трепак зазначив, що основними завданнями в діяльності органів прокуратури є боротьба із корупцією, посилення протидії кримінальним правопорушенням. Він наголосив, що позитивні зрушення у напрямах боротьби з корупцією і протидії кримінальним правопорушенням - ті зміни, на які чекає суспільство, і вони можливі лише при належній взаємодії правоохоронних органів.

У свою чергу, Юрій Фреїшин подякував за довіру та запевнив, що разом із колективом прокуратури докладе максимум зусиль задля утвердження верховенства права та підвищення довіри громадян до органів прокуратури.

Довідково: Фреїшин Юрій Михайлович народився у 1981 році в м. Калуші Івано-Франківської області. В органах прокуратури працює з 2003 року. До призначення на посаду прокурора Івано-Франківської області працював начальником відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення управління нагляду у кримінальному провадженні.


кількість переглядів: 3931