Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
02.12.2019

Встановлено підозрюваних у нападі на члена другої кадрової комісії ГПУ

                 

Національною поліцією під процесуальним керівництвом прокуратури встановлено осіб, підозрюваних у нападі на одного з членів другої кадрової комісії Генеральної прокуратури України.

Так, вранці 8 листопада 2019 року на потерпілого напали двоє осіб. Один наніс удар в область голови ззаду, а інший забризкав обличчя сльозогінним газом. За цим фактом було відкрито провадження за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство).

Після перевірки камер відеонагляду в районі вчинення злочину слідство вийшло на ймовірних нападників, а також на особу, яка привезла їх до місця нападу і забрала звідти на автомобілі. 27 листопада 2019 року за місцем проживання вказаних осіб провели обшуки, одного з підозрюваних затримано та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. Другого учасника нападу оголошено в розшук.

Нагадаємо, відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
кількість переглядів: 2321