Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
10.12.2019

В Одесі повідомили про підозру у службовій недбалості директору освітнього закладу, в якому під час пожежі загинули люди

      

Прокуратура Одеської області повідомила про підозру у службовій недбалості (ч. 2 ст. 367 КК України) директору державного вищого навчального закладу.

За інформацією слідства, через неналежне виконання посадовцем своїх безпосередніх обов’язків щодо забезпечення пожежної безпеки, у приміщенні освітнього закладу виникла пожежа. За попередніми даними, внаслідок пожежі загинуло 12 громадян, ще 4 мають статус зниклих безвісти. До лікарень м. Одеси госпіталізовано 31 постраждалого з опіками різного ступеню тяжкості та отруєннями чадним газом.

Наразі вирішуються питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.
Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюють слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів СУ ГУ Нацполіції в Одеській області.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 3199