Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
11.12.2019

На Житомирщині секретарю міської ради повідомлено про підозру за фактом внесення недостовірних відомостей до декларації

                            

У середу, 11 грудня 2019 року, прокурор Житомирської області повідомив про підозру секретарю однієї з міських рад за фактом внесення недостовірних відомостей до декларації.

За версією слідства, посадовець неодноразово подавала декларації із недостовірними відомостями, що відрізняються від достовірних на загальну суму понад 13, 14 та 15 млн грн за 2016-2018 роки відповідно. Вказані обставини підтверджено, у тому числі, висновками та відповідними рішеннями Національного агентства з питань запобігання корупції.

За результатами досудового розслідування, посадовій особі повідомлено про підозру у скоєнні корупційного кримінального правопорушення за ст. 366-1 КК України.

Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування проводить слідче управління Головного управління Національної поліції в області, за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в Житомирській області Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 3926