Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
12.12.2019

Заступник Генерального прокурора Віктор Трепак представив колективу прокуратури Полтавської області нового керівника (ФОТО)

          

У четвер, 12 грудня 2019 року, заступник Генерального прокурора Віктор Трепак представив нового прокурора Полтавської області - Ярослава Голинського.

Віктор Трепак назвав ключові пріоритети в роботі для органів прокуратури Полтавщини, якими є протидія корупції, організованій злочинності та проведення реформи, яка на сьогодні є вкрай потрібною. «Реформа робиться для того, щоб побудувати об’єктивно нову прокуратуру, де принципами у роботі будуть честь і совість. Цей процес непростий, але він необхідний. Цього вимагає суспільство», - сказав заступник Генерального прокурора, звертаючись до присутніх.

Ярослав Голинський, у свою чергу, подякував за довіру та запевнив, що спрямує роботу колективу на забезпечення поставлених завдань.

Довідково: Ярослав Олегович Голинський народився у квітні 1985 року у м. Тернопіль. В органах прокуратури працює з грудня 2007 року. До призначення на посаду працював заступником прокурора Київської області.
кількість переглядів: 3264