Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
13.12.2019

Заступник Генерального прокурора Віктор Трепак представив колективу прокуратури Черкаської області нового керівника (ФОТО)

      

У п’ятницю, 13 грудня 2019 року, заступник Генерального прокурора Віктор Трепак представив колективу прокуратури Черкаської області нового керівника Олександра Вороніна.

Віктор Трепак зазначив, що завданням нової прокуратури є професійне відстоювання законності та справедливості, на які чекає громадянське суспільство. Ключовими пріоритетами для органів прокуратури Черкащини він назвав боротьбу з корупцією та організованою злочинністю. Віктор Трепак зауважив, що новопризначений керівник відомства володіє достатнім досвідом, знаннями, професійними та вольовими якостями для вирішення поставлених задач у співпраці з іншими правоохоронними органами регіону.

У свою чергу, Олександр Воронін висловив подяку за підтримку та довіру, а також зазначив, що разом з колективом докладе максимум зусиль для відновлення довіри суспільства до прокуратури та підвищення авторитету правоохоронних органів.

Довідково: Олександр Воронін народився у м. Києві у 1975 році. У 1999 році закінчив Львівський державний університет ім. І.Франка, у 2005 році - Львівську комерційну академію. В органах прокуратури з 1999 року. Працював на посадах прокурора, слідчого, а також на керівних посадах в органах прокуратури Тернопільської та Львівської області, військової прокуратури Західного регіону України, а також заступника прокурора Рівненської області. До призначення на посаду прокурора Черкаської області працював заступником прокурора Чернівецької області.

 

 

 

 

 

 

 

 

кількість переглядів: 4267