Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
16.12.2019

Прокуратура повідомила про підозру колишньому держреєстратору, який ймовірно незаконно зареєстрував за громадянином нерухомість вартістю 2 млн грн у Одесі

                     

Прокуратура Одеської області повідомила про підозру колишньому державному реєстратору одеської філії Центру держреєстрації у зловживанні повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 365-2 КК України).

За версією слідства, чоловік протягом 2017-2018 років зареєстрував право власності на два нежитлових підвальних приміщення у Приморському районі Одеси за громадянином, достовірно знаючи, що ці приміщення є власністю територіальної громади міста. Сума завданих збитків становить близько 1 млн 800 тис грн.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Управління Служби безпеки України в Одеській області.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 3408