Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
21.12.2019

Заступник Генерального прокурора Гюндуз Мамедов представив колективу прокуратури Сумської області нового керівника

                                

У суботу, 21 грудня 2019 року, заступник Генерального прокурора Гюндуз Мамедов представив колективу органів прокуратури Сумської області нового керівника – Григорія Кондратенка.

Гюндуз Мамедов окреслив пріоритетні напрями у роботі прокуратури Сумщини – недопущення будь-яких сепаратистських проявів, розхитування ситуації та терористичних актів, а також боротьба та запобігання економічним злочинам, зокрема, контрабанді.

«Результату від органів прокуратури вимагає суспільство і особливо це актуально в контексті реформування. У Генпрокуратурі ми провели опитування – українці очікують від оновленої прокуратури: професійності, ефективності та справедливості. Це повинна бути структура, де відсутня корупція і якій довіряє суспільство, а нові прокурори – це професіонали, які поважають права громадян», - підкреслив заступник Генпрокурора.

У свою чергу, Григорій Кондратенко подякував за довіру і запевнив, що дотримання основних принципів - законності, професіоналізму, компетентності, поваги до прав і свобод громадян – пріоритет його та команди.

Довідково: Григорій Миколайович Кондратенко народився 22 вересня 1977 року в с. Ісківці Полтавської області. В органах прокуратури працює з 2000 року. До призначення займав посаду
заступника начальника управління Департаменту забезпечення діяльності керівництва Генеральної прокуратури України.

кількість переглядів: 3612