Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
23.12.2019

Заступник Генерального прокурора Віктор Трепак представив нового прокурора Херсонської області (ФОТО)

         

У понеділок, 23 грудня 2019 року, заступник Генерального прокурора Віктор Трепак представив колективу прокуратури Херсонської області новопризначеного керівника - Ігоря Івченка.

Віктор Трепак окреслив найбільш пріоритетні завдання та визначив проблемні питання з огляду на специфіку регіону, звернувши увагу, що найважливіше – це відновити довіру у людей до органів прокуратури, де закон і справедливість є фундаментом роботи. «Прокурор має нести відповідальність за прийняті рішення. Ми повинні працювати на результат, про який буде говорити суспільство», - зазначив він.

У свою чергу, Ігор Івченко подякував за довіру та запевнив, що разом з колективом докладе зусиль для подолання усіх викликів, що стоять сьогодні перед прокуратурою, та висловив готовність до плідної та продуктивної роботи на благо суспільства та регіону.

Довідково: Івченко Ігор Васильович народився у 1975 році у місті Львові. Закінчив Львівський державний університет імені Івана Франка. З липня 1997 року працював в органах прокуратури Львівської області. У 2016 році був нагороджений нагрудним знаком «Почесний працівник прокуратури України».
кількість переглядів: 4040