Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
24.12.2019

Список кандидатів на адміністративні посади в Офісі Генерального прокурора, запрошених на співбесіду 26 грудня (ОНОВЛЕНО)

     

26 грудня 2019 року о 10:00 продовжить свою роботу Комісія з добору керівного складу органів прокуратури. Комісія проводитиме співбесіди з кандидатами на призначення на адміністративні посади в Офісі Генерального прокурора згідно з поданням Генерального прокурора на призначення на адміністративні посади в Офісі Генерального прокурора, визначеними у додатку № 3 до Наказу «Про процедуру переведення прокурорів Генеральної прокуратури України, які успішно пройшли атестацію, на вакантні посади прокурорів в Офісі Генерального прокурора».


26 грудня 2019 року о 10:00 до проходження співбесід запрошуються наступні прокурори (СПИСОК).

Окрім того, запрошуються прокурори, співбесіди з якими перенесено (за браком часу): Коваленко О.В., Михалюк О.В., Константинов В.П.,Кальник О.М., Демченко Г.В., Антонець О.В., Гущесов С.В.

Прокурори, співбесіди з якими, відповідно до рішення Комісії з добору керівного складу органів прокуратури, продовжено: Денега О.П., Трускавецький С.М., Рябенко Г.М., Мисяк В.М. запрошуються для її проходження після завершення співбесіди з прокурорами, викликаними на 27 грудня 2019 року.

Засідання Комісії проходитиме у залі засідань на 4 поверсі будівлі по вул. Різницькій, 13/15, корпус А.

кількість переглядів: 4573