Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
11.07.2016

Відбулася зустріч заступника Генпрокурора Євгена Єніна з Головою Консультативної місії ЄС з реформування сектору цивільної безпеки в Україні Кястутісом Ланчінскасом

У понеділок, 11 червня, у Генеральній прокуратурі України відбулася зустріч заступника Генерального прокурора України Євгена Єніна з Головою Консультативної місії ЄС з реформування сектору цивільної безпеки в Україні Кястутісом Ланчінскасом.
 
Під час вказаної зустрічі сторонами обговорено ключові завдання реформи органів прокуратури, у тому числі впровадження механізмів оптимізації та підвищення ефективності роботи, зокрема єдиної електронної системи документообігу та електронного кримінального провадження, навчальну та експертну допомогу від сторони ЄС.
 
Запровадження таких систем забезпечить кращий захист даних та зведе до мінімуму витік інформації, суттєво скоротить час опрацювання документів, сприятиме ефективному використанню бюджетних коштів.
 
У свою чергу пан Кястутіс Ланчінскас висловив впевненість, що завдяки тісній взаємодії Генеральної прокуратури України та Консультативної Місії можливо отримати якісний продукт, який буде використовуватися у всій правоохоронній системі України.
 
«Ваші пріоритети – це наші пріоритети», - сказав пан Кястутіс Ланчінскас.
За результатами зустрічі Євген Єнін підтвердив делегації Місії зацікавленість відомства у подальшому поглибленні співпраці та висловив сподівання на конструктивний розвиток взаємодії.
 
 
 
Управління реформ та забезпечення якості роботи
Генеральної прокуратури України
 

кількість переглядів: 950