Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
23.11.2016

Відбувся круглий стіл на тему взаємодії ЗМІ з правоохоронними органами

23 листопада 2016 року в Національній академії прокуратури України відбувся круглий стіл «Особливості взаємодії ЗМІ з правоохоронними органами: міжнародний та національний досвід».
 
Участь у заході взяли представники Консультативної місії Європейського Союзу в Україні, Генеральної прокуратури України, регіональних та місцевих прокуратур, громадських організацій, викладачі та науковці Національної академії прокуратури України, Національної академії Служби безпеки України, Національної академії внутрішніх справ та інших вищих навчальних закладів, фахівці спеціальних експертних установ України.
 
На круглому столі обговорено низку тем, зокрема актуальні проблеми співпраці органів прокуратури та ЗМІ у системі суспільної комунікації та у медійному просторі, покращення підготовки працівників правоохоронних органів щодо взаємодії з мас-медіа та зарубіжний досвід у цій сфері, а також можливості спільної професійної підготовки правоохоронців та журналістів. Між іншим відбулася дискусія щодо правового регулювання доступу ЗМІ до інформації про стан досудового розслідування.
 
Крім того, значну увагу приділено ролі прес-служб у висвітленні діяльності та формуванні позитивного іміджу прокуратури, адже ефективна комунікація із суспільством має велике значення для відновлення довіри до органів прокуратури.
 
 
 
 
Управління реформ та забезпечення якості роботи
Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 757