Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
30.11.2016

Призначено керівника Генеральної інспекції ГПУ

30 листопада 2016 року Генеральний прокурор Юрій Луценко підписав наказ про призначення керівником Генеральної інспекції Генпрокуратури Володимира Уварова.
 
За результатами двох етапів тестування та співбесід, проведених із 84 претендентами на посаду головного «чистильщика» органів прокуратури, Комісією з добору 15 листопада 2016 року більшістю голосів (6 із 7) прийнято рішення рекомендувати Генеральному прокурору для призначення на зазначену посаду Володимира Уварова, який має понад 20-річний стаж роботи в органах внутрішніх справ, а в останні роки займався науковою та викладацькою діяльністю.
 
Коментуючи призначення, Юрій Луценко додав, що Володимир Уваров призначається на посаду на 3 місяці, а у разі ефективності його роботи, з ним буде укладено 5-річний контракт.
 
Також, Генпрокурор нагадав, що вже до кінця грудня має бути сформовано повний склад Генеральної інспекції і зазначений підрозділ розпочне свою роботу.
 
Незалежна Генеральна інспекція створюється за прозорою процедурою за взірцем офісу Генеральної інспекції Департаменту юстиції США.
  
 
 
Управління реформ та забезпечення якості роботи
Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 1341