Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
01.12.2016

Представники управління реформ взяли участь у антикорупційній конференції

29 листопада 2016 року відбулася міжнародна науково-практична конференція «Корупція як загроза національній безпеці України: попереджаємо, протидіємо, переслідуємо», організована спільними зусиллями координатора проектів ОБСЄ в Україні, Офісу Ради Європи в Україні, Інституту держави і права Імені В.М. Корецького НАН України та Національної академії прокуратури України.
 
Під час роботи конференції представники міжнародних організацій, прокурори, судді, працівники інших відомств, навчальних закладів і наукових установ, а також адвокати, громадські експерти та інші фахівці обговорили соціальні причини й умови корупції в Україні. Учасники заходу обсудили проблеми, пов’язані із застосуванням оновленого національного антикорупційного законодавства, відповідний міжнародний досвід, а також запропонували можливі шляхи вдосконалення чинного законодавства.
 
Від управління реформ Генпрокуратури у роботі конференції взяли участь начальник відділу впровадження, контролю та забезпечення якості роботи Тарас Семків та прокурор відділу аналізу та розробки стандартів роботи Тетяна Вирста.
 
Вагомий внесок у роботу конференції зробили міжнародні експерти, які поділилися іноземними практиками забезпечення ефективної реалізації функцій спеціалізованих органів, діяльність яких спрямована на протидію корупції. Жвавий інтерес аудиторії викликало обговорення питань щодо доцільності утворення антикорупційного суду.
 
Учасники конференції висловили свою готовність до плідної співпраці у сфері правового регулювання та протидії корупції в України.
 
Управління реформ та забезпечення якості роботи
 
Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 646