Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
01.12.2016

Обговорено програму з розвитку між ООН та Урядом України

Працівники управління реформ та забезпечення якості роботи взяли участь у зустрічі з визначення пріоритетів нової Рамкової програми з розвитку між Організацією Об’єднаних Націй та Урядом України (УНДАФ) на 2018 –  2022 роки.
 
Під час заходу обговорено основні цілі, які мають бути досягнуті в рамках пріоритетних напрямків УНДАФ, зокрема, забезпечення сталого економічного зростання, рівного доступу до якісних та інклюзивних послуг та соціального захисту, демократичного врядування, верховенства права, відновлення прав людей, що постраждали від військових дій на сході країни.
 
У роботі експертних груп порушувались питання практичного впровадження міжнародних стандартів в роботу державних органів України, обговорювались можливі кандидатури до наглядової ради УНДАФ, яка здійснюватиме координацію виконання програми. Також відбулась дискусія з приводу визначення кола виконавців програми УНДАФ.
 
Іноземних партнерів поінформовано про стан реформування органів прокуратури України, зокрема повідомлено про перебіг конкурсу на вакантні посади у місцевих прокуратурах, а також про призначення керівника Генеральної інспекції Генеральної прокуратури України та про проведення добору працівників до зазначеного підрозділу. Крім того, наголошено на необхідності впровадження електронного документообігу та системи електронного кримінального провадження.
 
Завершення розробки програми з розвитку між Урядом України та ООН планується на початок 2017 року.
 
 
 
 
Управління реформ та забезпечення якості роботи
Генеральної прокуратури України 
 
 

кількість переглядів: 720