Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
09.12.2016

Обговорено можливості співпраці Генеральної прокуратури України з Програмою розвитку Організації Об’єднаних націй в Україні

Старший радник з верховенства права Проекту «Верховенство права та правосуддя для громад в регіонах, постраждалих від конфлікту» Програми розвитку Організації Об’єднаних націй в Україні Насрін Кан 09.12.2016 відвідала Генеральну прокуратуру України, де взяла участь в обговоренні можливих напрямків співпраці з працівниками управління реформ.
 
Представника глобальної міжнародної організації поінформовано про сучасний етап реформування органів прокуратури України та подальші перспективи розвитку відомства. Окрему увагу звернуто на особливості функціонування органів прокуратури в Луганській та Донецькій областях в умовах проведення антитерористичної операції та тимчасового розміщення апаратів зазначених регіональних прокуратур поза межами обласних центрів.
 
Сторони наголосили на необхідності налагодження ефективного партнерства та взаємодії органів державної влади та місцевого самоврядування і  громадянського суспільства з правоохоронними органами та органами прокуратури з метою забезпечення рівного доступу громадян до правосуддя.
 
За результатами зустрічі визначено перспективні сфери взаємодії Генеральної прокуратури України та Проекту ООН.
 
 
  
 
 
Управління реформ та забезпечення якості роботи
Генеральної прокуратури України
 
 
 

кількість переглядів: 734