Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
19.12.2016

Управління реформ взяло участь у VI щорічному форумі з кримінального права та процесу

16 грудня 2016 року відбувся VI щорічний форум Асоціації адвокатів України з кримінального права та процесу, у роботі якого наряду з адвокатами, взяли участь судді, прокурори, науковці, працівники поліції та експертних установ.
 
Участь у заході від управління реформ та забезпечення якості роботи Генпрокуратури взяла прокурор відділу аналізу та розробки стандартів роботи Тетяна Вирста.
 
Серед питань, які обговорювались на форумі – стан дотримання прав, свобод та інтересів осіб у кримінальному провадженні  з огляду на практику Європейського суду з прав людини; актуальні питання перегляду судових рішень; результати атестації працівників Національної поліції України.
 
Крім того, обговорено низку питань, що зумовлені особливостями розслідування корупційних злочинів, проблемні аспекти застосування запобіжних заходів та проведення негласних слідчих (розшукових) дій.
 
Учасниками форуму акцентовано на необхідності внесення змін до кримінального процесуального кодексу України з огляду на внесення змін до Основного Закону країни.
 
 
 
Управління реформ та забезпечення якості роботи
Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 669