Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
07.02.2017

Розпочався візит делегації Генеральної прокуратури України до штаб-квартири Ради Європи та Європейського суду з прав людини

7 лютого 2017 року у штаб- квартирі Ради Європи розпочався навчальний візит делегації Генеральної прокуратури України на чолі із першим заступником Генерального прокурора України Дмитром Сторожуком. До складу делегації також увійшли представники галузевих підрозділів Генеральної прокуратури України і працівники Національної академії прокуратури України на чолі з ректором Іваном Присяжнюком.
 
Головною метою візиту, організованого за сприяння проекту Ради Європи "Подальша підтримка реформи кримінальної юстиції в Україні", є подальше впровадження практики Європейського суду з прав людини в діяльність органів прокуратури України, зокрема при проведенні підготовки новопризначених прокурорів та підвищення їх кваліфікації.
 
У ході візиту розпочато обговорення проблемних питань, пов’язаних із практикою Європейського суду з прав людини у справах щодо України, що стосуються прокурорської діяльності у контексті застосування Європейської конвенції про захист прав людини і основоположних свобод.
 
 
 
Управління реформ
Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 623