Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
10.03.2017

Відбувся експертний круглий стіл на тему: «Міжнародний суд ООН: актуальні виклики сьогодення»

9 березня 2017 року проведено експертний круглий стіл «Міжнародний суд ООН: актуальні виклики сьогодення», організований Національною академією прокуратури України, Генеральною прокуратурою України та Інститутом законодавства Верховної Ради України.
 
У ході круглого столу обговорено питання компетенції і юрисдикції Міжнародного суду ООН, а також особливості подання заяви на розгляду до Міжнародного суду ООН. Актуальним питанням стала роль Генеральної прокуратури у підготовці заяв України проти Росії в міжнародні судові установи, а також подальші перспективи та правові наслідки розгляду справи в Міжнародному суді ООН.
 
Протягом заходу відбулося пряме включення із зали засідань Міжнародного суду ООН з коментарями представника делегації України у Гаазі Андрія Пасічника.
 
Участь у круглому столі взяли представники Генеральної прокуратури України, Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Моніторингової місії ООН в Україні, науковці, експерти громадських організацій, правозахисники.
 
 
 
 
Управління реформ
Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 633