Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
31.03.2017

Управління реформ взяло участь у конференції щодо реформи сектору цивільної безпеки

29 – 30 березня 2017 року відбулась VII міжнародна конференція: «Сектор цивільної безпеки: перебіг і виклики реформ», участь у якій взяли представники Генеральної прокуратури України, у т.ч. Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, а також Національного антикорупційного бюро України, Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ, провідних вищих навчальних закладів та міжнародних організацій.
 
Метою конференції стало визначення ключових пріоритетів реформ, вивчення кращих міжнародних практик та можливостей їх застосування. Зокрема, обговорено питання, що стосуються реформи сектору цивільної безпеки, її стану та потреб, зовнішнього та внутрішнього контролю, а також антикорупційних заходів у цій сфері.
 
Крім того, обговорено кращі практики протидії корупції та роль органів виконавчої та законодавчої влади, суддів і прокуратури, спеціалізованих антикорупційних органів, суспільства і ЗМІ, міжнародних організацій у цьому процесі.
 
За результатами конференції визначено загальні підсумки та напрями роботи з питань взаємодії громадськості та державних органів для визначення потреб подальшої співпраці.
 
 
Управління реформ
Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 612