Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
20.04.2017

Відбулася консультативна зустріч партнерів проектів Ради Європи

18 квітня 2017 року Офісом Ради Європи в Україні проведено консультативну зустріч основних партнерів та учасників проектів Ради Європи, з метою визначення основних пріоритетів майбутнього Плану дій Ради Європи для України на 2018 – 2021 роки.
 
Від Генеральної прокуратури України участь у заході взяли начальник Департаменту міжнародно-правового співробітництва Євген Пікалов, начальник управління реформ Євген Черніков та заступник начальника відділу міжнародного співробітництва управління міжнародно-правового співробітництва та європейської інтеграції Микола Говоруха.
 
На зустрічі, яку відкрив голова Офісу Ради Європи в України Мортен Енберг, представники прокуратури визначили пріоритети у подальшій взаємодії з проектами Ради Європи у таких важливих сферах, як підтримка органів прокурорського самоврядування, запровадження електронного кримінального провадження, залучення іноземних фахівців до спеціальної підготовки кандидатів на посади прокурорів тощо. Окрему увагу присутніх звернуто на необхідність проведення ґрунтовного аналізу антикорупційної практики держав – членів Ради Європи, у т.ч. з питань доцільності утворення та ефективності функціонування в них антикорупційних судів.
 
За результатами зустрічі визначено перспективні заходи, що стануть основою Плану дій Ради Європи для України на 2018 – 2021 роки.
 
  
 
 
Управління реформ
Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 737