Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
25.04.2017

Заступник Генерального прокурора України Анжела Стрижевська провела зустріч з представниками Європейського Союзу та Ради Європи

24 квітня 2017 року у Генеральній прокуратурі України відбулася робоча зустріч заступника Генерального прокурора України Анжели Стрижевської з представниками  Європейського Союзу та Офісу Ради Європи в Україні.
 
У ході зустрічі сторонами обговорено стратегічні плани з реформування органів прокуратури у розрізі поетапного їх вирішення, визначені можливі перспективні напрямки розширення та удосконалення двосторонньої співпраці. 
 
Анжелою Стрижевською окреслено узагальнюючи результати діяльності з основних напрямків реформування органів прокуратури, надано можливість кожному з учасників зустрічі висловити зауваження та пропозиції. Окрему увагу приділено потребам відомства та питанням, які наразі є найбільш актуальними для органів прокуратури в указаній сфері. З метою моніторингу поточного стану вжитих заходів та отриманих результатів наголошено на необхідності проведення щомісячних зустрічей.  
 
Міжнародні партнери зі свого боку висловили готовність у подальшому наданні Генеральній прокуратурі України підтримки на шляху реформування з метою забезпечення її роботи відповідно до європейських стандартів.
 
За результатами зустрічі сторони відзначили її конструктивний характер та висловили сподівання на співпрацю у майбутньому.
 
Управління реформ
Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 664