Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
27.04.2017

Проведено семінар з питань захисту свідків

25 квітня 2017 року відбувся семінар на тему: «Проблематика захисту свідків: європейський досвід», у якому прийняли участь представники Національної поліції України, Служби безпеки України та управління реформ Генеральної прокуратури України.
 
Захід було організовано спільно з Консультативною місією Європейського Союзу в Україні в рамках програми співробітництва, яка має на меті сприяння удосконаленню захисту свідків в Україні.
 
З метою представлення існуючих європейських практик та надання практичного досвіду у семінарі взяли участь Голова підрозділу захисту свідків Австрії Вольфганг Джоб та старший радник з питань захисту свідків Консультативної місії Європейського Союзу в Україні Томі Янсен.
 
Під час круглого столу обговорено систему захисту свідків в Україні, наявні результати та подальші плани робочої групи з захисту свідків.
 
Крім того, презентовано програму захисту свідків в Австрії  та в Європолі. Разом з тим, висвітлені питання, які підлягають обговоренню на Зальцбурзькому форумі, що стосуються державної підтримки програми захисту свідків.
 
Підсумком зустрічі стало визначення шляхів подальшої співпраці та роботи міжвідомчої робочої групи з питань захисту свідків при Міністерстві внутрішніх справ України.
 
Управління реформ
Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 639