Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
30.05.2017

Генеральною прокуратурою проведено круглий стіл на тему: «Проблеми застосування заходів забезпечення безпеки у кримінальному провадженні»

Під головування заступника Генерального прокурора Анжели Стрижевської 30.05.2017 відбувся круглий стіл на тему: «Проблеми застосування заходів забезпечення безпеки у кримінальному провадженні».
 
Участь у заході взяли народний депутат України Антон Геращенко, заступник Міністра юстиції України Андрій Вишневський, представники Консультативної місії Європейського Союзу в Україні, Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України, регіональних прокуратур, адвокатських об’єднань, громадських організацій, наукових і навчальних закладів.
 
У ході зустрічі докладно обговорено питання щодо підстав застосування заходів забезпечення безпеки у кримінальному провадженні, переліку осіб, до яких вони застосовуються, їх види, кримінальні процесуальні засоби їх застосування та інші питання, які виникають у практичній діяльності. Звернуто увагу на доцільність посилення співпраці між правоохоронними органами при прийнятті рішень про застосування заходів забезпечення безпеки осіб, що беруть участь у кримінальному судочинстві, організації їх виконання та припинення. Обговорено міжнародну практику застосування заходів безпеки, рекомендації міжнародних організацій з даного приводу.
 
Також учасниками заходу окреслені можливі шляхи вирішення проблемних питань та досягнуто домовленостей щодо подальшої співпраці у розробці пропозицій стосовно удосконалення національного законодавства у цій сфері.
 
Управління реформ
Генеральної прокуратури України
 

кількість переглядів: 628