Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
10.10.2017

Перший заступник Генерального прокурора України Дмитро Сторожук зустрівся з турецькою делегацією

Відбулась зустріч першого заступника Генерального прокурора Дмитра Сторожука з представниками системи правосуддя Турецької Республіки на чолі з Президентом Академії правосуддя Їлмазом Акчилем. Від української сторони на зустрічі також були присутні народний депутат України Валерій Карпунцов, ректор Національної академії прокуратури України Іван Присяжнюк та інші.
 
Присутні обговорили перспективи налагодження двосторонніх зв’язків у сфері обміну досвідом з питань підготовки фахівців для органів прокуратури.
 
Їлмаз Акчиль відзначив позитивні досягнення у реформуванні органів прокуратури України за короткий проміжок часу та подякував українській стороні за можливість обміну досвідом.
 
«Я вдячний турецькій стороні і особисто Президенту Академії правосуддя Їлмазу Акчилю за ініціативу візиту, під час якого ми можемо домовитися про налагодження співпраці з Національною академією прокуратури України та обговорити можливості взаємодопомоги з питань міжнародного співробітництва у кримінально-правовій сфері», - наголосив перший заступник Генерального прокурора України Дмитро Сторожук під час зустрічі.
 
 
 
Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 967