Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
24.11.2017

Заключна конференція Проекту Європейського Союзу «Підтримка реформи у сфері юстиції в Україні»

Представники управління впровадження практики Європейського суду з прав людини і співробітництва з проектами Ради Європи та Європейського Союзу  Генеральної прокуратури України 23 листопада 2017 року взяли участь у заключній конференції Проекту Європейського Союзу «Підтримка реформи у сфері юстиції в Україні».
 
У заході, присвяченому досягненням реформування сектору юстиції в Україні, взяли участь представники української судової влади, правової спільноти, а також національні та міжнародні експерти.
 
Про результати проведених реформ, у т.ч. конкурсних наборів до органів прокуратури, поінформували керівник Проекту ЄС Довидас Віткаускас, заступник Голови Адміністрації Президента України Олексій Філатов, Голова Вищої кваліфікаційної комісії суддів України та заступник Міністра юстиції з питань європейської інтеграції Сергій Петухов.
 
У ході конференції презентовано поточні і очікувані результатів роботи Проекту, зокрема щодо розробки та реалізації напрямів діяльності у сфері юстиції, стратегії реформування судоустрою, судочинства та суміжних правових інститутів.
 
 
 Управління впровадження практики
Європейського суду з прав людини і
співробітництва з проектами Ради Європи
та Європейського Союзу
Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 538