Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
11.12.2017

Відбулася міжнародна науково-практична конференція: «Національна безпека під охороною кримінальної юстиції»

Представники управління впровадження практики Європейського суду з прав людини і співробітництва з проектами Ради Європи та Європейського Союзу Генеральної прокуратури України 8 грудня 2017 року взяли участь у   міжнародній науково-практичній конференції «Національна безпека під охороною кримінальної юстиції: київський полілог».
 
У заході, організованому Координатором проектів ОБСЄ в Україні, Інститутом держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, Національною академією прокуратури України взяли участь представники міжнародних організацій та урядових структур, практичні правники, науковці, представники громадянського суспільства.
 
Під час конференції обговорено  проблеми протидії злочинам проти основ національної безпеки як пріоритетного вектору державної політики України, корупції як загрози національній безпеці України, громадської безпеки у системі національної безпеки, кримінально-правової охорони інформаційної безпеки України. Учасників заходу поінформовано про діяльність Генеральної прокуратури України у вказаній сфері, у т.ч. в умовах законодавчих змін.
 
  
 
Управління впровадження практики 
Європейського суду з прав людини і
співробітництва з проектами Ради Європи
та Європейського Союзу
Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 529