Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
14.02.2018

Круглий стіл «Управління кар’єрним зростанням прокурорів: вдосконалення української системи у світлі європейських стандартів та передового досвіду»

 
     
Працівники Генеральної прокуратури України 13 лютого 2018 року взяли участь у круглому столі на тему: «Управління кар’єрним зростанням прокурорів: вдосконалення української системи у світлі європейських стандартів та передового досвіду», що організовано проектом Ради Європи «Подальша підтримка реформи кримінальної юстиції в Україні». На заході також були присутніми представники органів прокурорського самоврядування, Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів, Національної академії прокуратури України, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, міжнародні та національні експерти, представники міжнародних організацій.
 
Під час зустрічі представлено європейські стандарти та передовий досвід набору, просування і переведення прокурорів. Обговорено новели у системах добору кандидатів та їх призначення на посаду прокурора, переведення до іншого органу прокуратури, а також особливості підвищення кваліфікації. Крім того, були презентовані кращі міжнародні практики управління кар’єрним зростанням прокурорів.
 
За результатами дискусії визначено подальші кроки для вдосконалення системи відбору, просування та переведення прокурорів в Україні у світлі новітніх стандартів та передового досвіду.
 
 
 

кількість переглядів: 1118