Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
18.10.2019

Перша кадрова комісія затвердила графік складання іспиту з метою виявлення знань та умінь у застосуванні закону серед прокурорів ГПУ

17 жовтня 2019 року Перша кадрова комісія затвердила графік складання іспиту у формі анонімного тестування на знання та вміння у застосуванні закону і відповідність здійснювати повноваження прокурора.

Завантажити відповідний документ можна за посиланням: ГРАФІК (ОНОВЛЕНО 21.10.2019 у зв’язку з технічним збоєм та пізнім надходженням заяв, відправлених з дотриманням установлених строків). (ОНОВЛЕНО 23.10.2019 за рішенням Першої кадрової комісії через неможливість скласти тестування за раніше затвердженим графіком у зв''язку з технічними проблемами).

Так, прокурори Генеральної прокуратури складатимуть іспит 23 і 24 жовтня 2019 року по групах за адресою: м. Київ, пр-т Броварський, 15 (Міжнародний виставковий центр).

Тестування для прокурорів ГПУ проводиться в рамках атестації прокурорів на виконання Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо першочергових заходів із реформи органів прокуратури». Атестація прокурорів інших рівнів почнеться після створення Офісу Генерального прокурора.

Нагадуємо, відповідно до Закону, графіки проходження прокурорами атестації встановлюються відповідними кадровими комісіями. Вони публікуються на офіційному веб-сайті не менш ніж за 5 днів до початку тестування.


ПЕРЕЛІК ТЕСТОВИХ ПИТАНЬ ДЛЯ ПЕРЕВІРКИ ЗНАНЬ ТА ВМІНЬ У ЗАСТОСУВАННІ ЗАКОНУ В РАМКАХ АТЕСТАЦІЇ ПРОКУРОРІВ

кількість переглядів: 858